Casillas nije izdržao

Emocije su bile jače

Casillas nije izdržao

Adnan Beganović

Pored Andresa Inieste, glavni junak španjolske pobjede nad Holandijom bio je golman Reala Iker Casillas, koji je nakon utakmice napravio nešto što će se u španjolskoj javnosti još dugo prepričavati.

Naime, odmah nakon utakmice Casillas je dao intervju svojoj prelijepoj djevojci Sari Carbonero koja je tokom cijelog SP u svojstvu novinara pratila španjolsku reprezentaciju. Mnogi Španjolsci kritikovali su prelijepu Saru, te su navodili da njeno prisustvo utiče na koncentraciju Casillasa.

Međutim, Sara se znala nositi s pritiskom, no ono što joj je priredio Casillas tokom sinoćnjeg intervjua, još dugo vremena će se prepričavati.

Naime, tokom razgovora u kojem je zahvaljivao svima onima koji su bili uz njega i njegove saigrače, Casillasa su svladale emocije, pa je iznenada zgrabio Saru i poljubio je, a ona je ostalo zbunjena njegovom reakcijom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.