Cassano nemoguća misija za Rijeku

Ništa od senzacije

Cassano nemoguća misija za Rijeku

Antonio Cassano proteklih dana povezivao se sa Rijekom, a glavni povod za takve špekulacije bila je fotografija na kojoj je bio u društvu sa predsjednikom Rijeke. 

Dolazak zločestog dečka sa Apenina na Kantridu je nerealna opcija, što govori i podatak da je Cassano u prethodnom klubu Parmi zarađivao milion i pol eura godišnje (bruto cifra).

Rijeka nije u stanju da izdvoji takav novac za slavnog italijanskog fudbalera, koji će u narednim danima pokušati pronaći novi angažman u Seriji A. Ukoliko ne uspije u tome, već ga raširenih ruku čekaju u drugoligaškim klubovima Speziji i Bariju. 

Podsjetimo, Cassano je tokom bogate igračke karijere nastupao za klubove kao što su Inter, Milan, Roma i Real Madrid. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.