Cassano: Spreman sam da se vratim na teren

Napadač nije odustao od karijere

Cassano: Spreman sam da se vratim na teren

Italijanski fudbaler Antonio Cassano ne namjerava odustati od karijere iako ima 35 godina te poručuje da će se uskoro vratiti na teren. 

Cassano je bio bez kluba dugo vremena prije nego što je prošle godine potpisao za Veronu. Ipak, nakon samo nekoliko dana raskinuo je ugovor sa ovim klubom i tada se mislilo da je okončao karijeru. Ipak, on je odlučio da demantuje ove navode.

"Ja nisam bivši fudbaler. Još uvijek sam aktivan i spreman sam da se vratim ako pronađem pravi projekat za mene. Ubijeđen sam da mogu da pobijedim u ovoj posljednjoj borbi. Nikada u karijeri nisam imao ozbiljnu povredu i siguran sam da još uvijek mogu puno toga dati. Spreman sam i težak sam 85 kg, baš kao i u vremenu dok sam igrao za Sampdoriju", rekao je Cassano za Gazzetta dello Sport.

Podsjetimo, on je tokom karijere promijenio brojne klubove, a najpoznatiji javnosti je iz vremena dok je igrao za Romu, Real Madrid, Inter i Milan. Za sada se spominje da bi on karijeru mogao nastaviti u SPAL-u ili Sassuolou. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi