Čataković realizovao iznenađujući transfer, karijeru nastavlja u Bugarskoj!

Nakon sjajne sezone u Slovačkoj

Čataković realizovao iznenađujući transfer, karijeru nastavlja u Bugarskoj!

A. Čaušević

Hamza Čataković karijeru nastavlja u Bugarskoj. 

Sjajni bh. napadač je nakon nekoliko odličnih sezona u Slovačkoj odlučio da promijeni zemlju te se odlučio za Bugarsku.

Čataković je potpisao ugovor sa CSKA iz Sofije gdje stiže kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Trenčinom.

Izdanak omladinske škole FK Sarajevo je za slovački tim skupio ukupno 127 nastupa uz 49 golova. Posebno je bio impresivan u minuloj sezoni sa 12 pogodaka.

[facebook]https://www.facebook.com/cskasofiaofficial/posts/171581528310611[/facebook]

Iz CSKA nisu saopštili dužinu ugovora, ali su naveli kako će se 23-goodišnjak odmah priključiti ekipi na pripremama u mjestu Pancharevo.

CSKA je najtrofejniji bugarski klub sa 31 titulom prvaka te 21 osvojenim Kupom. Kup Bugarske je osvojen i u minuloj sezoni. 

Top Komentari

Chico
Oj Sabrina debiluso jedna...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi