Catania i Fiorentina podijelili bodove

Serie A, 9. kolo, Catania - Fiorentina 0:0

Catania i Fiorentina podijelili bodove

Fiorentina je večeras imala priliku da pobjegne sa dna tabele, no nisu uspjeli savladati Cataniu na Angelo Massimino stadionu, utakmica je završena bez golova.

Nakon što su u prošlom kolu Viole savladale Bari sa 2:1 na svom terenu, mislilo se kako će na bolje krenuti ekipi srbijanskog trenera Siniše Mihajlovića, no tako nije bilo.

U ovom kolu dočekala ih je Catania na Angelo Massimino stadionu, ali golova nije bilo, te su ove dvije ekipe podijelile bodove. Fiorentina je imala nešto više loptu u posjedu, no Catania je imala više prilika za postizanje gola.

Ovom utakmicom kompletirano je 9. kolo Serije A, a vjerovatno nakon ovog susreta bi ponovo mogle krenuti špekulacije o nasljedniku Siniše Mihajlovića, jer Fiorentini nije mjesto ondje gdje se nalazi.

CATANIA: Andujar, Potenza, Slivestre, Spolli, Capuano, Biagianti, Gomez, Izco, Ricchiuti, Mascara, Antenucci.

FIORENTINA: Frey, Comotto, Natali, Gambertini, Pasqual, Marchionni, Montolivo, Donadel, Santana, Mutu, Gilardino.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.