Cavani će ostati u Palermu

Iako ga želi Inter

Cavani će ostati u Palermu

E. Škorić

Golgeter Palerma Edinson Cavani, navodno, na meti je Inera, no mendžer 22-godišneg napadača tvrdi kako njegov klijent neće napuštati klub do kraja sezone.

"Edinson se osjeća dobro, iako nije postigao mnogo golova do sada i na meti je kritičara. No, ostao je opušten i zna da će stvari uskoro biti bolje", kazao je Cavanijev menadžer Pierpaolo Triulzi za Stadionews.

Novinari su ga, potom, pitali o mogućem prelasku Cavanija u Inter, jer se već nekoliko sedmica piše o mogućem transferu.

"Nisam dobio nikakvu izravnu ponudu od drugih momčdi. Osim toga, Cavani ima ugovor s Palermom i tamo će ostati. Inter? Dosta toga se može dogoditi nakon Svjetskog prvenstva..."

Cavani će predstavljati napad Urugvaja u Južnoj Africi, nakon što su Urugvajci u play-offu savladali Kostariku i plasirali se na veliku nogometnu smotru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti