Cavani hat-trick posvetio supruzi
"Trbuh" u čast supruge s kojom očekuje dijete

Urugvajac očekuje pridošlicu u obitelj

Cavani hat-trick posvetio supruzi

E. Škorić

Sjajni urugvajski napadač, Edinson Cavani, otkrio je zašto je pogotke (njih tri) protiv Juventusa slavio tako što je loptu skrivao ispod dresa.

Napoli je u nedjelju navečer sa 3:0 savladao Juventus, zahvaljujući hat-tricku raspoloženog Urugvajca, kojem je to bio drugi ove sezone. Tri gla postigao je i u utakmici Europa lige protiv Utrechta. Na pitanje novinara zbog čega je loptu skrivao ispod dresa kod proslave pogodaka u nedjelju, Cavani je kazao:

"Posvećeno je mojoj supruzi, zbog koje ću u narednih nekoliko mjeseci postati ponosni otac. Sretan smo par, jer nas očekuje nešto najljepše na svijetu. Također, sretan sam i zbog svojih igara".

Napoli je sada drugoplasirani u Seriji A sa četiri boda manje od vodećeg Milana.

"Ligaška tabela kaže kako smo dostojni kvalifikacija za Ligu prvaka. Trenutno svi uživamo u tome. Naravno, još uvijek moramo popraviti neke stvari, jer smo, primjerice, protiv Intera napravili dosta pogrešaka. Volio bih vidjeti solidan Napoli poput onog kojeg smo vidjeli protiv Juventusa", dodao je.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.