Cavani naslutio prelazak u Juventus

Urugvajac ide u Juve?

Cavani naslutio prelazak u Juventus

Edmir Škorić

Napadač PSG-a Edinson Cavani najavio je mogućnost odlaska iz Pariza.

Za urugvajskog napadača zanimanje je pokazao Juventus i ne bi bilo nikakvo čudo da se nekadašnji igrač Napolija vrati u Seriju A.

"Na kraju sezone ćemo raspraviti sa predsjednikom i donijeti odluku, mada nemam ništa protiv da ostanem u PSG-u. Imao sam tri teške sezone, ali podrška navijača mi je puno pomogla", rekao je Cavani, dodavši:

"Lijepo je znati da postoje klubovi koji me žele. U Seriji A sam imao neke lijepe sezone. Hoću li se moći vratiti u najbolju formu u Juventusu? Hmm, možda, vidjet ćemo".

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Cavani je ove sezone u 28 utakmica u Francuskoj postigao 14 golova, no i dalje je druga opcija pored Zlatana Ibrahimovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi