Cavani: Nije tačno da me Neymar i Mbappe šikaniraju
Urugvajac ove sezone ima mnogo lošiju statistiku od Mbappea i Neymara, ali ističe da nije žrtva nikakve urote

Progovorio o atmosferi u svlačionici

Cavani: Nije tačno da me Neymar i Mbappe šikaniraju

Urugvajski napadač Edinson Cavani nedavno je bio tema uglednog francuskog L'Equipea, koji je pisao da je ovaj igrač u zavadi sa saigračima iz napada.

Konkretno, pisalo se da Neymar i Mbappe izbjegavaju Cavanija na terenu što se zaista može zaključiti gledajući statistiku, ali zapravo u tome nema istine.

"Nije istina da me Neymar i Mbappe šikaniraju i da se ne slažemo dobro. Ponekad imamo problema tokom utakmice, ali to je normalno i ne mora odmah značiti da se ne podnosimo", rekao je Cavani, te nastavio:

"Atmosfera u svlačionici je zaista dobra i vjerujem da će zajednički rad sa trenerom Tuchelom cijeloj ekipi dati potrebnu čvrstinu i da ćemo imati sjajnu sezonu".

Cavani ove sezone u Ligue 1 ima pet golova i nijednu asistenciju, dok Mbappe ima deset golova uz dvije asistencije, a Neymar osam golova i četiri asistencije.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

PSG je dominantan u Francuskoj gdje ima 11 pobjeda iz isto toliko utakmica uz gol razliku 39:6.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi