Cavani odbio nevjerovatnu ponudu Manchester Uniteda

Ne ide mu se na Old Trafford

Cavani odbio nevjerovatnu ponudu Manchester Uniteda

E. Čaušević

Urugvajski napadač Edinson Cavani na kraju ove sezone će sigurno napustiti PSG.

Cavani je dolaskom Maura Icardija izgubio mjesto u početnom sastavu Parižana, te je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao tek devet utakmica u Ligue 1 i postigao je dva gola.

Urugvajac s PSG-om ima ugovor do kraja ove sezone i sada je jasno da će napustiti Park prinčeva kao slobodan igrač. Cavani se najviše povezuje s Atletico Madridom, a interes za njega pokazao je i Manchester United.

Crveni đavoli su poručili da su spremni Cavanija dovesti i ovog mjeseca, te platiti obeštećenje za njega u iznosu od 20 miliona eura. Urugvajcu su nudili sjajan ugovor, ali je on poručio da ne želi da ide na Old Trafford.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

United je ponudio ovog 32-godišnjem napadaču godišnje deset miliona eura i plus nekoliko miliona bonusa ukoliko izabere da dođe u ovaj klub. No, Cavani je sve to odbio i očito da će na ljeto birati u koji klub će preći kao slobodan igrač.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Melan
Hahah gdje su navijači Uniteda da malo kmeče, propali ste neće vas niko XD
2 7
larokblum
Ugovor na 2.5g. 10.5mil + 3mil na potpis i fakat da nece jer nema sa kim da igra. Sve naki Fredovi, Lingardiiii, Dzounsiii i slicne budale.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi