Cavani: Odbio sam Atletico Madrid

Urugvajac otkrio

Cavani: Odbio sam Atletico Madrid

Jedan od najboljih napadača današnjice Edinson Cavani imao je priliku prošlog ljeta napustiti PSG.

Cavani je tri godine bio u sjeni Zlatana Ibrahimovića koji je bio prvi napadač tima, ali je odlaskom Šveđanina konačno dočekao svojih pet minuta i ove sezone igra kao preporođen.

On je potvrdio da je prošlog ljeta imao nekoliko ponuda, a jedna je bila i od Atletico Madrida.

"Istina je da je bilo interesa Atletico Madrida. Ipak, ja sam jedan od onih koji vjeruju da profesionalac treba da ispoštuje svoj ugovor. To je ono što sam uradio i to je ono što i radim do ovog trenutka", rekao je Cavani.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo da je Urugvajac sinoć na Parku Prinčeva dokrajčio veliku Barcelonu jer im je postigao četvrti gol tokom drugog poluvremena.

Cavani je ove sezone u Ligue 1 odigrao 23 meča te je postigao nevjerovatnih 25 golova, dok je u Ligi šampiona na sedam mečeva postigao isto toliko golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti