Cavani odlučio otići iz Pariza?

Dosta ponuda na stolu

Cavani odlučio otići iz Pariza?

Urugvajski napadač Edinson Cavani napustit će ovog ljeta ekipu PSG-a, prenosi Le Parisien. 

Za Urugvajca su zainteresovane brojne ekipe iz Španije i Engleske, a on ozbiljno razmišlja o tome da prihvati jednu od tih ponuda jer nema namjeru više da ostane u Parizu.

Kako prenosi isti izvor, Cavani nije zadovoljan sa atmosferom u timu otkad je u klub došao Brazilac Neymar i to je jedan od glavnih razloga zbog kojih želi otići.

Podsjetimo, njih dvojica su već imala problema i to početkom sezone oko toga ko će izvoditi penale.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Smatra se da će ovaj 31-godišnji napadač potencijalnog kupca koštati oko 60 miliona eura. Ko god da ga kupi, sigurno da neće pogriješiti, obzirom da se radi o pravoj mašini za golove koja je ove sezone postigla čak 33 gola na 38 utakmica u svim takmičenjima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi