Cavani: Ovo je bio odgovor onima koji su nas pokopavali

Strijelac hat-tricka protiv Rome

Cavani: Ovo je bio odgovor onima koji su nas pokopavali

A. Haznadarević

Napoli je sinoć na krilima genijalnog Edinsona Cavanija ponizio Romu rezultatom 4:1, a sam Urugvajac je postigao čak tri pogotka.

"Lijepo je odigrati ovako, ali ne zbog sebe, već zbog kluba. Mnogi su nas pokopali nakon nekoliko slabijih rezultata, ali ovo im je odgovor", istakao je genijalni napadač Napolitanaca, dodavši:

 

"Ovakva pobjeda i tri boda su bili krucijalni za nas. Trebali smo na ovakav, pravi način, ući u nastavak sezone. Naš glavni cilj je osiguravanje Lige prvaka, ali nismo odustali niti od onog glavnog zgoditka, a to je naslov prvaka. Evo, Juventus je danas kiksao. Ipak, iako je danas bilo super moramo ostati mirni. Trebamo se truditi pobijediti u svakom novom meču", zaključio je.

 


Napoli 4-1 AS Roma by fasthighlights-2012

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti