Cavani: Sretan sam u Napoliju, Real je dječački san

Napadač o sebi

Cavani: Sretan sam u Napoliju, Real je dječački san

Urugvajski napadač Edinson Cavani je kazao da je sretan u Napoliju, ali da je normalno da sanja o igranju za Real iz Madrida. 

Svjetski mediji već duže vrijeme nagađaju u koji će klub Urugvajac preći ovog ljeta, a Cavani je ove sedmice priznao da bi mu se mogao obistiniti dječački san o igranju za Real ili Barcelonu, prenosi Goal.com.

"Da li je Napoli moja budućnost? Napoli je moja sadašnjost. Niko ne može vidjeti budućnost, a mogu vam samo kazati da sam trenutno sretan. Real Madrid je dječački san, to je normalno. Ponosan sam na Napoli, ali lijepo je sanjati i kada ste odrasla osoba". izjavio je 26-godišnji napadač za Corriere del Mezzogiorno.

Cavani je u protekloj sezoni italijanskog prvenstva postigao 29 golova u 34 utakmice, što mu je donijelo naslov najboljeg strijelca lige (Capocannoniere), a Napoli je završio sezonu na drugom mjestu. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti