Euforija u Argentini: Za Cavanija 12 miliona eura, dovode i veznjaka Arsenala

Boca sprema strašan tim

Euforija u Argentini: Za Cavanija 12 miliona eura, dovode i veznjaka Arsenala

E. Škorić

Argentinski velikan Boca Juniors spreman je na ljeto dovesti dvije nogometne zvijezde iz Evrope.

Već neko vrijeme se piše o odlasku Edinsona Cavanija iz Manchester Uniteda i on bi od ljeta trebao biti član slavne Boce, a direktor i legenda tog kluba Juan Roman Riquelme spremio mu je trogodišnji ugovor sa sezonskom platom od četiri miliona eura.

Osim Cavanija, očekuje se da u Bocu dođe i bivši igrač Arsenala Lucas Torreira, sunarodnjak i reprezentativni kolega El Matadora.

Torreira je nedavno, nakon smrti majke, rekao da mu je želja da igra u dresu Boce i da napusti Evropu. Trenutno igra u Atleticu kao posuđen igrač Arsenala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Boca sprema strašan tim koji bi trebao da hara južnoameričkim nogometom, a ostaje da se vidi hoće li nešto slično pokušati i vječni rival River Plate.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi