Cavani: Vi novinari ste krivi za sve i morate više prestati s tim

S Neymarom ima dobar odnos

Cavani: Vi novinari ste krivi za sve i morate više prestati s tim

Endin Čaušević

U centru pažnje francuske javnosti ovih dana nalaze se napadači PSG-a Edinson Cavani i Neymar.

Oni su prošle sezone imali nekoliko sukoba zbog izvođenja penala, a sve je kulminiralo prije nekoliko dana na meču Brazila i Urugvaja. Naime, ovaj meč obilježio je sukob upravo Cavanija i Neymara koji je postao glavna tema u francuskoj javnosti.

Neymar se odmah oglasio nakon utakmice i poručio da je sve to bilo u žaru borbe i da nije istina da oni nisu u dobrim odnosima. Nakon svega svoj komentar dao je i Cavani koji je optužio medije za cijelu dramu, te je poručio da su oni napravili haos od sitnice.

"Morate prestati s tim. Vi novinari kreirate nešto iz sitnice koja nikome nije bitna. Privatno svi imamo svoje živote, ali u klubu svi radimo za dobrobit ekipe. Glupo je više pričati o nekim navodnim sukobima koji uopšte ne postoje", poručio je Cavani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi