Ćavar: Opcija za nastavak karijere ima, ali kako sam povrijeđen ništa nije sigurno

Igrač Frankfurta se oglasio

Ćavar: Opcija za nastavak karijere ima, ali kako sam povrijeđen ništa nije sigurno

E. Čaušević

Marijan Ćavar je početkom 2018. godine iz Zrinjskog prešao u Eintracht iz Frankurta, ali se u ovom klubu nije baš naigrao u posljednje vrijeme.

Mladi reprezentativac naše zemlje ove sezone je imao dosta problema s povredama zbog čega nije upisao nastup u dresu njemačkog bundesligaša.

U posljednje vrijeme pojavile su se špekulacije da bi se Ćavar mogao vratiti u Premijer ligu i to u redove Sarajeva, ali kako stvari stoje od toga neće biti ništa.

Vinko Marinović je sarađivao s Ćavarom i mladoj reprezentaciji i sigurno ne bi imao ništa protiv dolaska ovog mladog igrača na Koševo, ali zbog problema s povredama bh. fudbaler nije baš u najboljoj poziciji jer se trenutno oporavlja od neugodne povrede.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Opcija za nastavak karijer ima, ali kako sam povrijeđe ništa nije sigurno. Krajem novembra mi je pukao zadnji mišić, nije loža u pitanju već baš mišić. Od tada pauziram i još ću malo biti van terena i zbog toga ništa sa sigurnošću ne mogu reći", izjavio je Ćavar za SportSport.ba.

Ćavar je u Premjer ligi BiH igrao za Zrinjski, a pored Frankfurta nosio je još dres Osijeka.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi