Haris Handžić ostaje na Koševu?

Dolazak Marinovića promijenio stvari

Haris Handžić ostaje na Koševu?

S. Mlaćo

Nogometaši Sarajeva uskoro će krenuti sa pripremama za drugi dio sezone.

Za sada nema puno informacijama o mogućim odlascima i novim imenima, a SportSport.ba saznaje kako će napadač Haris Handžić prema svemu sudeći i u drugom dijelu sezone nositi dres bordo tima.

Handžić je prije par mjeseci bio na korak od odlaska s Koševa, no dolaskom na čelo štručnog štaba Vinka Martinovića moglo bi doći do preokreta. 

Marinović je već sarađivao sa Handžićem, te cijeni njegove igračke ali i ljudske kvalitete i od odlaska napadača vjerovatno neće biti ništa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Novi trener Bordo tima tako će na raspolaganju imati Handžića koji je ove polusezone upisao 13 nastupa u tri takmičenja, te dodao po tri pogotka i tri asistencije.

Važeći ugovor sa FK Sarajevo ima do ljeta ove godine.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Div iz šehera
Extra svaka čast.
6 0
Furioza1999
Handza ce ostati samo iz jednog razloga zbog toga ato voli sarajevo mogao je u borac otici za 3 puta vece pare to malo ko zna takvi igraci trebaju sarajevu pozdrav sa grbavice
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi