Cean: Džekin gol je neregularan

Menadžer Blackburna nezadovoljan suđenjem

Cean: Džekin gol je neregularan

Adnan Beganović

U posljednjem susretu 34. kola Premiershipa fudbaleri Manchester Cityja su na Ewood Parku s minimalnih 1:0 savladali domaći Blackburn.

Jedini pogodak na utakmici postigao je naš reprezentativac Edin Džeko u 75. minuti, a menadžer Blackburna Steve Cean smatra da je Dijamant pogodio iz nedozvoljene pozicije.

"Pobjedonosni pogodak Manchester Cityja nije regularan. U trenutku kada je Džeko šutirao ispred našeg golmana Paula Robinsona stajao je Balotelli, što znači da se radi o nedozvoljenoj poziciji. Također, trebao nam je biti dosuđen penal nakon prekšaja nad Kalinićem, no sam je otežao situaciju sudiji jer nije pao", prenose engleski mediji izjavu Blackburnovog menadžera.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.