Cejudo donio pobjedu Osasuni nad Espanyolom

Osasuna slavila pobjedu

Cejudo donio pobjedu Osasuni nad Espanyolom

Midhat Šljivak

Fudbaleri Osasune savladali su u 18. kolu Primere na svom terenu ekipu Espanyola s 1:0.

Espanyol je u prvom poluvremenu imao dobru priliku preko Davida Lopeza u 28. minuti, ali je golman domaćih Fernandez dobro reagovao.

Samo četiri minuta kasnije Osasuna je povela. Za prednost od 1:0 pogodio je Cejudo, a ovim rezultatom se otišlo na odmor. 

Oba tima su u nastavku utakmice imala nekoliko jako dobrih pokušaja prema protivničkom golu. Ipak, napadači obje ekipe su bili neraspoloženi, te završnice nije bilo, pa je ostalo 1:0 za Osasunu, a moglo je biti i drugačije s obzirom da gostima u nadoknadi nije sviran čist penal.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Primera, 18. kolo:
Osasuna - Espanyol 1: (Cejudo 32')

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.