Čejvanović strijelac u pobjedi Rijeke

Prijateljska utakmica

Čejvanović strijelac u pobjedi Rijeke

Adnan Beganović

U okviru priprema za nastavak sezone Rijeka je pobijedila hrvatskog niželigaša Krk sa 5:0, a strijelac jednog pogotka za momčad sa Kantride bio je nekadašnji prvotimac tuzlanske Slobode Kenana Čejvanović.

Iako je utakmica igrana po hladnom i vjetrovitom vremenu obje momčadi pokazale su dopadljivu igru u kojoj se bolje snašao prvoligaš sa Kantride.

U pobjedi Rijeke 5:0 vrlo dobro je odigrao i bosanskohercegovački internacionalac Kenan Čejvanović, a upravo je ovaj nekadašnji igrač Slobode načeo mrežu Krka. Osim Čejvanovića u dresu Rijeke igrao je i Tarik Cerić, a mrežu Krka pogodilu su još Štrok i Križman tri puta.

Prijateljska utakmica:

Rijeka - Krk 5:0 (Čejvanović 5', Štrok 72', Križman 75', 81', 85')

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.