Čeka se bijeli dim: Slišković najbliži klupi Zrinjskog?

Nekadašnji selektor BiH

Čeka se bijeli dim: Slišković najbliži klupi Zrinjskog?

Aktuelni bh. šampion HŠK Zrinjski do kraja sedmice bi trebao dobiti novog trenera. 

Plemići su ostali bez trenera prošle sedmice kada je Ivica Barbarić nakon domaćeg poraza podnio ostavku, a kao što je uobičajeno, dok se ne imenuje novo rješenje sve je veći broj trenera koji se dovodi u vezu sa Zrinjskim. 

Opcija "A" je najprije bio Amar Osim, međutim budući da od njegovog angažmana neće biti ništa u Zrinjskom su se okrenuli drugim rješenjima. U iščekivanju bijelog dima špekuliše se da je klupi Zrinjskog u ovom trenutku najbliži nekadašnji bh. selektor Blaž Slišković, koji je bez angažmana otkako se u junu 2015. godine razišao sa Širokim Brijegom. 

Do početka Lige za prvaka vremena je sve manje i manje i za očekivati je da će ubrzo biti i  zvanično poznato ko će naslijediti Barbarića. Ko god da dobije tu priliku, imat će težak zadatak da vrati Mostarce na pobjednički kolosijek i da sačuva prvo mjesto na tabeli koje je značajno ugroženo nakon poraza od Metalleghea (0:2) u prošlom kolu. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi