Čekićarima je njegova povreda došla kao so na ranu
Dvadesetosmogodišnji reprezentativac Ukrajine će prema svemu sudeći morati na dužu pauzu

Velika nesreća za Ukrajinca

Čekićarima je njegova povreda došla kao so na ranu

S. Grebović

West Ham je u jučerašnjoj utakmici devetog kola Premier lige na svom terenu poražen od Tottenhama minimalnim rezultatom, a nema sumnje da je Čekićarima Yarmolenkova povreda jednako teško pala kao i ovaj poraz. 

Ukrajinac je u 40. minuti susreta morao biti zamjenjen nakon što je nezgodno doskočio nakon jednog skoka u šesnaestercu i odmah je bilo jasno da neće moći nastaviti meč.

U pitanju je povreda članka lijeve noge, a kako prenosi "Mirror" Yarmolenko će van terena biti čak šest meseci!

Nema sumnje da će ovo biti težak udarac za ekipu Manuela Pellegrina, tim prije što je 22 miliona plaćeni fudbaler koji je ljetos doveden iz Borussije počeo da pruža sjajne partije. U utamici protiv Evertona postigao je dva efektna pogotka, a sve su prilike kako će se na toj cifri zaustaviti.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi