Giroud i Džeko ponovo meta istog kluba
Ova priča nam je već poznata od prošle zime, a tada je Giroud umjesto Džeke završio u Chelseaju. Sada je samo pitanje kolika je želja kod obojice da pređu u West Ham.

West Ham zainteresovan i za Francuza

Giroud i Džeko ponovo meta istog kluba

Napadač Chelseaja Olivier Giroud mogao bi tokom januarskog prelaznog roka ponovo promijeniti klub.

Zanimljivo, francuski napadač se i prošlog januara odlučio na transfer, a tada je dres Arsenala zamijenio onim Chelseaja. Tada se Chelsea dvoumio između njega i Edina Džeke, ali je na kraju ipak doveo Francuza.

Interesantno, njih dvojica se i ovog puta povezuju sa istim klubom - West Hamom. Nakon što su Italijani jučer prenijeli informaciju kako se Čekićari navodno interesuju za Džeku, danas britanski Daily Mirror prenosi kako je na njihovom radaru i Giroud.

Naravnmo, Džeko i Giroud su dva po mnogo čemu vrlo slična napadača, pa nije ni čudo što se ponovo povezuju sa istim klubom, ali čini se kako je u ovom trenutku mnogo realnije da Francuz pojača Weest Ham obzirom da Džeko baš i nema razloga napuštati Romu s kojom mu ide dobro i s kojojm igra Ligu prvaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

S druge strane, Giroudu ne ide baš najbolje u Chelseaju iako često dobija šansu za igru, ali u dosadašnjem dijelu sezone još uvijek nije uspio da se upiše u strijelce.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi