Čeko: Ne želim ništa prejudicirati

Čeko: Ne želim ništa prejudicirati

Član Predsjedništva Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine iz reda srpskog naroda Bogdan Čeko kazao je kako je sprovođenje novog statuta bilo najbolje staviti u pogon od 2014. godine.

"Otprilike 95 % smo uspjeli približiti stavove tokom ovih razgovora sa predstavnicima UEFA i FIFA. Međutim, moram reći da N/FSBiH, odnosno njegovo ustrojstvo, nije nikakav izuzetak na uređenje Bosne i Hercegovine. Aktuelno Predsjeništvo uradilo je ove godine mnogo pozitivnih stvari i bila bi šteta prekidati rad i kontinuitet. Nadam se da će doći do rješenja", rekao je Čeko.

Na pitanje šta misli kako će delegati iz Republike Srpske glasati na Skupštini, odnosno da li će podržati novi prijedlog statuta, Čeko je kratko rekao:

"Ne znam, ne želim ništa prejudicirati. Vidjećemo 16. jula".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.