Čeko: Nisam demantovao nikom ništa

Čeko: Nisam demantovao nikom ništa

D. Banović

Član Predsjedništva N/FS BiH Bogdan Čeko ponovio je danas da je njegova izjava koju je naš portal i pojedini mediji prenijeli prije dva dana vjerodostojna i demantovao je današnje pisanje pojedinih medija.

"Nikom od novinara nisam iznio nikakav demant, na moje izjave koje sam dao prije. Ne znam odakle su se pojavile te informacije. Neki su zvali da pitaju za moje zdravlje. To je prava istina", kaže Čeko za SportSport.ba.

"Dakle, ja još jednom ponavljam da su sva putovanja sa reprezentacijom BiH za mene završena priča i to poslije onih dešavanja u Luksemburgu, ali i transparenata na Koševu. Mnogo stvari koje su se desile u poslijednje vrijeme mene su zaboljele. Naravno eprezentaciji želim uspjeh u ovim kvalifikacijama i to je prava istina", rekao je Bogdan Čeko.

On je ponovio da će ostati u N/FS BiH.

"Ostaću unutar N/FS BiH i radiću svoje poslove, ali putovanja sa reprezentacijom su za mene završena priča", dodao je Bogdan Čeko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije