Čelebić: Došao sam u dobro organizovan klub

Pojačanje Radnika iz Bijeljine

Čelebić: Došao sam u dobro organizovan klub

M. Jakovljević

Veliki adut trenera Slavka Petrovića u novoj sezoni bit će odbrambeni igrač Nikola Čelebić. 

Iako je u prošloj sezoni sa Bokeljom izborio nastup u Evropskoj ligi, Čelebić je priliku da zaigra u ovom takmičenju ostvario u Radniku i svojim nastupima je pokazao da je tip igrača kakav je nedostajao bijeljinskom klubu.

"Ostaje nam žal za Evropom, ali fudbal je nepredvidiva igra. Nismo razočarali jer Beroe je iskusniji tim i zasluženo ide dalje. Mi smo se okrenuli domaćem takmičenju", kazao je Čelebić i potom nastavio: 

"Što se tiče mene, zadovoljan sam svojim dolaskom u Bijeljinu. Radnik je dobro organizovan klub sa dobrom upravom, vrsnim trenerom Petrovićem i dobrim igračkim kadrom. Želja svih nas koji ovdje radimo je da nastavimo uspješnu seriju rezultata iz protekle sezone. Liga je smanjena i svaka utakmica će biti važna kako bismo ostvarili zacrtani plan. Spremni smo za Zrinjski", izjavio je Čelebić. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, Čelebić je prije Radnika igrao za Bokelj, OFK Petrovac, BSK Borču i Budućnost iz Podgorice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi