Čelik doveo novog kondicionog trenera iz Turske
Mustafa Basaran na zagrijavanju sa pomoćnicima Bakirom Šerbom i Asimom Hrnjićem uoči utakmice protiv Tuzla Citiya

Radio u Istanbulsporu i Adanasporu

Čelik doveo novog kondicionog trenera iz Turske

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sinoć su u okviru 10. kola remizirali protiv ekipe Tuzla City. Taj rezultat nije mogao zadovoljiti navijače domaće ekipe, koji su očekivali povratak na pobjednički kolosijek.

Prije početka utakmice, zagrijavanje igrača Čelika odradila su trojica trenera, a pored standardnih Asima Hrnjića i Bakira Šerbe, tu je bilo još jedno novo ime.

Riječ je o Mustafi Basaranu, 40-godišnjaku koji će do kraja sezone biti trener zadužen za kondicionu pripremu nogometaša Čelika. Ovaj trener radio je u Adanasporu, a prošle sezone je bio u ekipi Istanbulspora.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na dolasku Basarana najviše je insistirao trener Adnan Örnek, koji je upoznat s kvalitetama ovog trenera. Pojedini igrači Čelika ne mogu izdržati čitavu utakmicu u visokom ritmu, tako da će klubu dobro doći angažman ovog stručnjaka, koji će sigurno dosta unaprijediti neke stvari kada je u pitanju ekipa.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi