18

Komentari (18)

andi
e ****ga,,ako je bilo dno bilo je,ali veće ne, ne može,pa koja Mošćanica nisam nikad ni za taj klub ćuo a kamoli z aigraća..MA U OSTALOM SMJEŠNO JE PRIĆATI O LUDIM LJUDIMA KOJI DIBIJU KAO POKLON KLUB A USERU SVE,ne samo Turci nego i ovi prije njih kiji su ga nagrdili,ĆELIK SLUŽI ZA ISMIJAVANJE SPORTA U BIH..
user1579598194
Karakter nekih osoba je taj da ne mogu a da ne vrijeđaju ljude ,sude im ne znajući ništa o toj osobi . A možda u ovom insanu bude veliko dobro ne za čelik nego za cijelu BiH. Budimo pozitivni i dajmo malo respekta i vjetra u leđa mladim ljudima ,da im budemo podrška. Od mene sve čestitke i sretno u novoj karijeri .
user1579598194
Sretnoooo!!! ❤️
nijepoznat
nijepoznat
bolje pozeljeti ljudima srecu nego kao vi Vrapcicani samo vrojedati....Sretno
andi
igraćima da,ali kriminalnoj organizaciji koj avlada u gradu 25 godina treba poželjeti što prije da ostave taj klub na.miru i da se rasele po svijetu od sramote.
Nikoizniceg
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH KRAJ HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH
user1579598194
Blokiraj se sam Boga ti , ovo “ kraj “ pisu samo balavci . Toliko o tome !
Jadnimi
Najgore je to što ovaj, može biti bolji od većine "pojačanja"
andi
user1571956549
E jesu se pojacali hahahahhaha
user1579598194
andi
da baš kao i ranije,vrijeme je da dovedu nekoga iz malo dalje od busovaće,bar iz Ilijasa haa haa.
Strucnjak12345
Da ti nije rodjak kakav hebo ti on mater
ALLSTAR
Bio na deponiju na Moscanici
user1579598194
Za razliku od tebe koji se nigdje nije pomakao !
Strucnjak12345
Ne bi me iznenadilo ni da si ti ovaj igrac pa sam sebe branis hahhahah, kakvo bolan pojacanje, 23 godine da si valjao igrao bi makar u Vrbanjusi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.