8

Komentari (8)

Zulfikar
Prosirenje lige za dva kluba
Asam85
Više je oštečen Željezničar jer mu je uskračena prilika da se bori za trofej u ligi a posebno u kupu koji se nije nastavio iz apsolutno neopravdanih razloga. Ma dobro, znamo svi da je "mali borac" razlog.
Asam85
Ako mi je dislajk udario Begić ili Vico, Veco, ili kako mu je već ime onda razumijem.
Babuka1
Pa ako ligu prekinu logicno je i da ce kup prekinuti. Ako se ne moze igrat, onda se ne moze igrati, ili sve ili nista.
Asam85
E nisi u pravu ili nisu u toku. Prvenstvo je prekinuto zbog navodne odluke kriznog štaba RS-a da se u tom entitetu sportska takmičenja na mogu održavati prije 01.07.2020. što ne važi za Federaciju još ako se uzma u obzir da su svi polufinalisti iz Federacije. Jer pobjedniku kupa je osigurano mjesto u evropskim takmičenjima a ne četvrtom mjestu u ligi, naravno sve u skladu sa koeficijentom naše banana lige.
Bit ce gusto bit ce 0:2
Logicno je ne priznati rezultate kupa a priznati rezultate prvenstva???
Asam85
Nigdje takvu glupost nisam napisao.
kazandzija
Apsolutna podrška,tjerat ****a sa Bilinog!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.