"Čelik je veliki klub i uvjeren sam da neće ispasti iz lige"

Igor Jović nakon poraza u Doboj Kaknju

"Čelik je veliki klub i uvjeren sam da neće ispasti iz lige"

M. Šljivak

NK Čelik proljetni dio sezone u Premijer ligi BiH dočekuje u zoni ispadanja.

Zeničani su u 19. kolu prvenstva BiH poraženi od Mladosti u Doboj Kaknju sa 4:2 i tako su prvi dio sezone okončali na 11. mjestu.

Trener tima Igor Jović dao je svoj komentar na stanje u klubu i o današnjoj utakmici.

"Čestitam protivnicima na pobjedi. Utakmica je bila dobra, navijači su imali šta da vide. Mi smo naše šanse propustili u prvom dijelu, propustili smo šanse kod 0:1 da povedemo većom razlikom. Dva puta smo vodili, nismo uspjeli da zadržimo vodstvo i imali smo dosta problema u zadnjoj liniji, gdje nismo bili koncentrisani. Ovog puta je Mladost imala više sreće, postigla je četiri gola i zasluženo je pobijedila", rekao je Jović i nastavio je:

"Ima dosta utakmica i dosta bodova je u igri. Ova utakmica ništa ne znači. Trenutno smo ispod Mladosti, ali to ništa ne znači jer se u jednoj utakmici može sve da promijeni. Treba se skoncentrisati na dalji radi, da pospremimo neke stvari i u sljedeću polusezonu da izguramo kako treba. Čelik je veliki klub i uvjeren sam da Čelik neće ispasti iz lige".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O svom angažmanu u klubu je rekao.

"To je pitanje za ljude u klubu. Meni je bila čast raditi za tim kao što je Čelik, gdje ljudi žive za klub. Drago mi je da sam bio ovdje, ali o ostalom ne mogu ništa da vam kažem. Imao bih volju za nastavkom saradnje. Bit će mi velika čast ako tako i bude", istakao je Jović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BJB1
Zbog cega je celik veliki klub?!!!!kako,zasto?!!osvajao prvenstva,igrao nekad u evropi?!bitan faktor u ovoj drzavi?!
2 1
Emir
Ukoliko cemo se i naresnih 10 godina biti ti za opstanak i sa 3x vecim dugom no sad bolje je da odma ispadnemo.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi