Čelik na otoku Krk golom Grahovca savladao domaćina

Peta utakmica Zeničana

Čelik na otoku Krk golom Grahovca savladao domaćina

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika danas su na otoku Krk odigrali treću pripremnu utakmicu u sklopu priprema u Crikvenici. 

Šef stručnog štaba Elvedin Beganović danas je za igru priliku dao igračima koji su imali manju minutažu.

Zeničani su protiv domaćeg Krka, koji se takmiči u 3.HNL bili bolji minimalno rezultatom 0:1, a jedini pogodak postigao je 20-godišnji veznjak Vladimir Grahovac u 23. minuti iz jedanaesterca.

Za Čelik su danas nastupili:Bukvić, G.Popović, Duraković, Kazazić, Bureković, Pezer, Imamović, Šabanović, Heco, Grahovac i H.Adilović. 

Ovo je bila ukupno peta utakmica u dosadašnjem dijelu priprema, Zeničani su ostvarili dvije pobjede (Crikvenica, Krk), te tri remija (Vitez, Žepče i Hrvatski Dragovoljac). Narednu utakmicu crno-crveni igraju sutra protiv druge ekipe Rijeke.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Do kraja priprema u petak će još igrati protiv Donjeg Srema, nakon čega je planiran povratak u Zenicu.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi