Čelik nastavio s pobjedama, kiks Bosne na domaćem terenu
Zeničani upisali treću uzastopnu pobjedu pod vodstvom novog trenera Armina Duvnjaka

Unis i Krivaja uvjerljivi na domaćem terenu

Čelik nastavio s pobjedama, kiks Bosne na domaćem terenu

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Danas su odigrane četiri utakmice 20.kola Druge lige FBiH, grupa "Centar", a vrijedi istaći da Bosna iz Visokog kod kuće nije uspjela pobijediti Kolinu, dok je Čelik nastavio s pobjedama, te je slavio u Hrasnici, dok je Unis bez problema savladao Rudar, kao i Krivaja ekipu Usore.

Bosna se remijem protiv Koline vjerovatno oprostila od borbe za prvo mjesto, a danas nisu uspjeli da savladaju veoma tvrdu ekipu, koju s klupe predvodi Esad Selimović. Polovina je bio strijelac za Kolinu, dok je Vila pogodio za 1:1 što je bio i konačni rezultat utakmice u Visokom.

Čelik je s novim trenerom upisao i treću vezanu pobjedu. Zeničanu su slavili u Hrasnici kod Famosa rezultatom 1:2, za crno-crvene su pogađali Kolić i Međuseljac, dok je za Famos pogodio Berilo u finišu utakmice.

Unis je slavio protiv Rudara 5:2, za ekipu iz Vogošće golove su postigli Čomaga 2, Muharemović, Bešlija i Adžem, dok su za Rudar pogađali Čunjalo i Jusić. Krivaja je u Zavidovićima slavila 3:1 protiv Usore, strijelci za domaći tim Džafić dva puta, te Šabanović, dok je za Usoru pogodio Škapur.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Ostale četiri utakmice na rasporedu su sutra, a u slučaju pobjede Stupčanice protiv Azota na domaćem terenu imat će šest bodova više od visočke Bosne.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi