Čelik ostaje bez pojačanja u odbrani?
Jovičić "zavlači" Zeničane od prošle srijede, a po svemu sudeći bivši mladi reprezentativac BiH neće doći na Bilino polje

Jovičić "izigrao" povjerenje Zeničana

Čelik ostaje bez pojačanja u odbrani?

D. Kurbegović

Nogometni klub Čelik danas je trebao ozvaničiti pojačanje u zadnjoj liniji. Iako je sve dogovorio još prošle sedmice sa Zeničanima, 22-godišnji defanzivac Aleksandar Jovičić  izigrao je dogovor s čelnicima kluba s Bilinog polja.

Jovičić je prošle srijede postao slobodan igrač, nakon što je raskinuo ugovor sa Slavenom Belupom, te je usmeno dogovorio sve uslove s Čelikom oko dolaska u Zenicu. Iako je u subotu bio dogovor da se potpiše ugovor na godinu plus godinu, Jovičić je tražio da to bude u ponedjeljak.

Ipak ovaj bivši mladi reprezentativac BiH je navodno dobio mnogo bolju financijsku ponudu iz inostranstva, te je pogazio svoju riječ datu čelnicima Zeničana, te se danas nije pojavio u Zenici.

Čelik se tako našao u problemima oko zadnje linije, budući da im je prijeko potreban dobar stoper u zadnjoj liniji, a to se najbolje osjetilo u današnjoj utakmici protiv azerbejdžanskog Neftchija, koji je crno-crvene savladao s uvjerljivih 4:1. Rukovodstvo Zeničana mora brzo reagovati te riješiti i pozicije stopera, budući da nije ostalo još mnogo do početka Premijer lige, a ekipa i novi igrači se tek moraju upoznati i uigrati.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti