Zeničani igraju veoma važan meč u Gabeli

Čelik otputovao u Mostar: Cilj je pobjeda

Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika jutros su otputovali za Mostar, gdje će biti u karantinu, te trenirati u Bijelom polju do nedjeljne utakmice u Gabeli protiv ekipe Goška. Zeničani su svjesni značaja naredne utakmice, koja je kao i svaka do kraja sezone kvalifikaciona za crno-crvene.

Pomoćni trener Jasmin Džidić, govorio je za SportSport.ba o narednoj utakmici, pripremama, te igračkom kadru i eventualnim promjenama u timu.

"Ova sedmica ide prema planu, svi igrači su zdravi i spremni, stvarno svi dobro rade tako da nemamo nekih problema u pripremi utakmice. Mi danas idemo za Mostar jer nam je naredna utakmica veoma bitna, pripremat ćemo se do nedjelje u Mostaru, gdje ćemo imati normalne uslove za treniranje. Svi igrači su zdravi, 20 igrača putuje na put, što se tiče sastava i izmjena, neće ih biti previše, istih 18 igrača kao protiv Viteza će biti u konkurenciji za tim u nedjelju", ističe Džidić.

Spremni su na vremenske neprilike i loš teren u Gabeli

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Očekujem jednu tešku i tvrdu utakmicu, naš cilj je jasan, učinit ćemo sve da tu utakmicu pobijedimo. Ako protivnik bude toliko dobar, onda ćemo sve učiniti da ostanemo neporaženi, jer ne smijemo pomisliti na poraz. Mi nećemo puno kalkulisati, idemo od prve minute po pobjedu, a hoćemo li uspjeti vidjet ćemo nakon utakmice. Kada je u pitanju igrački kadar, možda će biti jedna promjena u početnoj postavi, ostalo će sve biti kao protiv Viteza", kazao je Džidić.

Vjerovatni sastav Čelika: Marković, Livančić, Pandža, Karamatić, Bevab, Šišić, Šantić, Celik (Mehić), Đelmić, Salčinović, Nikolić (Jurina).

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Suncani grad
Gonite ta govna odavde.
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi