Čelik pobjednik malonogometnog turnira

Božićni turnir u Zenici

Čelik pobjednik malonogometnog turnira

Adnan Beganović
Teme:

Ekipa Čelika pobjednik je 15. međunarodnog malonogometnog božićnog turnira "Zenica 2009", čiji je organizator bilo Hrvatsko kulturno društvo Napredak - Podružnica u Zenici.

U finalnom meču igranom u dvorani Bilmišće Čelik je rezultatom 4:0 pobijedio ekipu Travnika, dok je u meču za treće mjesto Kreševo sa 5:2 pobijedilo domaćina turnira Napredak.

Na turniru su još učestvovale ekipe Viteza, Žepča, Busovače i Junaka iz Sinja.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Semir Sofić, član ekipe Kreševo. Najbolji strijelac je Mario Matas iz Napretka, dok je najbolji golman po ocjeni žirija Mersad Herić iz Čelika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije