Čelik protiv GOŠK-a jači za Salčinovića i Vrhovca
Zeničani dobro otvorili nastavak sezone, ali rezultate protiv Slobode i Tuzle Citiya žele potvrditi pobjedom na Bilinom polju protiv kluba iz Gabele

Zeničani u najjačem sastavu

Čelik protiv GOŠK-a jači za Salčinovića i Vrhovca

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika dobro su otvorili drugi dio sezone u Premijer ligi BiH. Pobjeda nad Slobodom na Bilinom polju, te remi u gostima protiv Tuzla Citiya sigurno da može zadovoljiti stručni štab, igrače, ali i navijače zeničkog kluba.

Svakako da je dobro otvarane nastavka prvenstva još više poboljšalo dobru atmosferu među igračima, a to će biti veoma važno pred naredne utakmice.

Naredni meč za Čelik je od velikog značaja, Zeničani u subotu na Bilinom polju dočekuju ekipu GOŠK-a. Izabranici Cihata Arslana trenutno imaju 25 bodova, šest više od GOŠK-a, koji se nalazi na 11 mjestu. Eventualnom pobjedom protiv ekipe iz Gabele, Zeničani bi imali devet bodova prednosti nad klubom, koji se nalazi na mjestu koji naredne sezone vodi u niži rangu.

Znaju u crno-crvenom taboru da gosti nisu bezazlena ekipa, nego da će pokušati na sve načine da pokušaju izvući pozitivan rezultat.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pozitivna vijest za stručni štab jeste što će za naredni duel moći računati i na kapitena Fenana Salčinovića koji se oporavio od povrede, te mladog stopera Vedrana Vrhovca, koji je odradio suspenziju zbog žutih kartona.

U prvoj utakmici igranoj jesenas u Gabeli, GOŠK i Čelik odigrali su bez golova.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Metropoljac
U ovom top timu za Fenana nema mjesta osim na klupi. MF Anel Dedić FW Haris Dilaver  MF Vladimir Grahovac DF Dušan Hodžić MF Nermin Jamak  FW Marin Jurina  MF Ivan Livaja  DF Luka Miletić FW Ševko Okić DF Pascal Okoli
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti