Čelik protiv Krupe bez Vedrana Vrhovca
Od Vrhovca se mnogo očekuje na Bilinom polju

Nije još potpisao ugovor s klubom

Čelik protiv Krupe bez Vedrana Vrhovca

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika u subotu će otvoriti novu sezonu Premijer lige gostovanjem kod ekipe Krupe. Zeničani su remontovali ekipu u odnosu na prošlu sezonu, te im je cilj da se ne bore za opstanak, dok su Krupu napustili skoro svi najbolji igrači i trener Slobodan Starčević.

Zeničani će sutra nakon treninga krenuti put Banja Luke, gdje će u karantinu dočekati prvi meč u novoj sezoni. Kada je u pitanju igrački kadar, šef struke Adnan Örnek neće moći računati na defanzivca Vedrana Vrhovca.

Mladi stoper još nije potpisao ugovor s Čelikom, iako s crno-crvenima trenira već 10 dana. Navodno je zapelo oko papira, odnosno naknade za treniranje koju Čelik mora platiti Vitezu. Budući da još nije registrovan, Vrhovac nema pravo nastupa protiv Krupe, tako da se njegov debi u crno-crvenom dresu može očekivati protiv Željezničara na Bilinom polju.

Čelik je prošle sezone minimalno poražen od Krupe u gostima 1:0, a vrijedi istaći da su kod rezultata 0:0 Zeničani promašili jedanaesterac. Hoće li novi tim Čelika u subotu startati pozitivnim rezultatom u novu sezonu, vidjet ćemo za dva dana.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi