Čelik u karantinu dočekuje duel protiv Gošk-a
Zeničani sutra očekuju veliku podršku navijača

Pobjeda jedina opcija

Čelik u karantinu dočekuje duel protiv Gošk-a

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra na Bilinom polju dočekuju ekipu Gošk-a u okviru 2.kola Lige za opstanak u Premijer ligi. Zeničani imaju samo jedan cilj, a to je pobjeda i osvajanje tri boda protiv jednog od konkurenata.


Šef stručnog štaba Edin Prljača za utakmicu protiv ekipe iz Gabele može računati na sve igrače, osim Dine Bevaba, koji je bolestan. Njega će vjerovatno na poziciji lijevog beka zamijeniti Hrustan Kadrić, kojem to nije primarna pozicija, ali može kvalitetno zatvoriti lijevu stranu, posebno u defanzivi.

Utakmica protiv Gošk-a je prilika i da novi strateg upiše prvu pobjedu na klupi Čelika, ali to mu neće biti sigurno lako, jer gosti su ovog proljeća pokazali sjajnu formu, te su jedna od boljih ekipa u drugom dijelu prvenstva.

Prema najavama, Čelik će sutra od prve minute jurišati ka golu gostiju, a očekuje se i da tribine Bilinog polja budu dobro ispunjene, budući da je sutra po odluci glavnog investitora Aydina Olguna, besplatan ulaz na sve tribine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Po onome što smo vidjeli na posljednjem treningu Zeničana, prije odlaska u karantin, atmosfera je na visokom nivou, a sutra "samo" to još trebaju prenijeti na teren.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

blatusa
Bolje da ste pare dali gladnima Zenice.Ima ih hiljade i hiljade.Jebem vam familiju.
4 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi