Čelik u pobjedi protiv Veleža predstavio novo pojačanje
Zeničani su u rođendanskom ambijentu sinoć na Bilinom polju rezultatom 2:1 savladali aktuelnog osvajaća Kupa BiH, ekipu Veleža

Mahir Mehić se vraća na Bilino polje

Čelik u pobjedi protiv Veleža predstavio novo pojačanje

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sinoć su u prelijepom ambijentu u okviru obilježavanja 77. rođendana kluba na Bilinom polju savladali rezultatom 2:1 ekipu mostarskog Veleža. Mlada ekipa na čelu s mladim trenerom Arminom Duvnjakom sinoć je u sjajnoj atmosferi pred oko 3.000 gledatelja odigrala sjajan meč protiv jakog protivnika, te na kraju ostvarila trijumf potpuno zasluženo.

Savršen kraj sezone za nogometaše Čelika i trenera Armina Duvnjaka, koji je u 17 odigranih utakmica na klupi Čelika ostvario 17 pobjeda. Zaista nevjerovatna serija i rekord, koji će u budućnosti teško ko nadmašiti.

Osim sjajnih igara i mladih, talentiranih nogometaša koji su sinoć odigrali sjajan meč u drugom poluvremenu rijetki su na terenu prepoznali jednog, novog (starog) igrača Čelika. Riječ je o 24-godišnjem veznjaku Mahiru Mehiću, koji je sinoć ušao u drugom poluvremenu, te dao svoj doprinos u pobjedi crno-crvenih.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Mehić je dijete Čelika, koji je osim za klub s Bilinog polja nastupao za Novi Travnik, Jajce, Zvijezdu, Slobodu, dok je posljednju polusezonu bio član Simm-Baua, gdje je bio standardan igrač.

Ovaj nogometaš svoju karijeru će nastaviti na Bilinom polju, te će sigurno biti veliko pojačanje za tim Armina Duvnjaka. Kako smo ranije pisali, osim Mehića, klub će pojačati i napadač Mirsad Šijerkić, dok se očekuje dolazak još jednog stopera, čime bi se uz postojeći igrački kadar zatvorio roster za narednu sezonu u kojoj Zeničani imaju samo jedan cilj, a to je ulazak u 1.ligu FBiH.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Cod
Samo lagano,kockice se slažu.
3 0
ComputerNumericControl
Neutralan sam, ali kakvu mladost ima Čelik, jer sam u par navrata gledao njihove utakmice, ja mislim da i oni nisu svjesni sami.Pa njihova svaka akcija je smišljena i igra od noge do noge.Pa ovi mladici ce toliko iskustva steci da to nije normalno.Ovo je pravi putokaz kako jedan klub treba da izgleda.Sretno Čeliku i Zeničanima.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi