Čelikov trener čestitao Sarajevu: Bilo bi teško i da smo kompletni

Visok poraz Zeničana

Čelikov trener čestitao Sarajevu: Bilo bi teško i da smo kompletni

Čelik je na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase" doživio ubjedljiv poraz u meču 30. kola Premijer lige BiH.

Zeničani su djelovali nemoćno protiv Sarajeva i na kraju se vraćaju kući sa pet golova u mreži (5:0), a prema riječima trenera Cihata Arslana, pobjeda domaćih je sasvim zaslužena.

"Na glavnim mjestima u ekipi su nam nedostajali igrači, ali bilo bi teško i sa njima. Na početku smo pokazali neku igru, prijetili smo, imali i prečku... Svejedno, Sarajevo je na kraju zaslužilo pobjedu. Mi smo odigrali lijepu polusezonu, nemamo ciljeve ka vrhu tabele i to je to. Nadamo se da će iduća sezona biti puno bolja", kazao je Arslan.

U drugom dijelu instrukcije igračima Čelika je davao isključivo Arslanov asistent Asim Hrnjić.

"Utakmica je došla u takvu situaciju da nije bilo potrebe da učestvujem u davanju instrukcija u drugom dijelu. Zato sam i poslao svog pomoćnika da to uradi", dodao je Arslan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mrežu Čelika su, podsjetimo, pogađali Hebibović, Rahmanović, Ahmetović i dva puta Tatar.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

andi
Kao prvo nikada nisi kompletan jer stavljaš igrače koji pojma nemaju,a ni u kombinaciju ne stavljaš naj bolje,tipa mladog Adiloča T.svi znamo zašto brača ne igraju,jazuklarolsun.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi