Čelnici HSV-a razmišljaju o sudbini Emira Spahića

Ističe mu ugovor na kraju sezone

Čelnici HSV-a razmišljaju o sudbini Emira Spahića

Njemački mediji javljaju da čelnici HSV-a razmišljaju o tome da ponude produženje saradnje Emiru Spahiću.

Bh. reprezentativac je potpisao za HSV u ljetnom prijelaznom roku i odmah po dolasku je zauzeo mjesto u početnoj postavi tima kojeg vodi Labbadia, a njegove ovosezonske partije bi mogle biti nagrađene produženjem ugovora. 

Tamošnji sportski list Bild piše kako je u ovom trenutku ostanak Spahića pod upitnikom, međutim čelnici HSV-a će i dalje posmatrati situaciju i u narednom periodu odlučiti o njegovoj sudbini u ovom bundesligaškom klubu.  

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Tako će iskusni Spahić morati biti strpljiv još neko vrijeme, a osim njega HSV razmišlja da novi ugovor ponudi i srbijanskom internacionalcu Gojku Kačaru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi