Čelnici Lazija odmahnuli rukom na zahtjeve Lulića

Karijeru nastavlja u Njemačkoj?

Čelnici Lazija odmahnuli rukom na zahtjeve Lulića

Priča o produženju ugovora između Senada Lulića i Lazija aktuelna je već nekoliko mjeseci, no sve je izglednije da će bosanskohercegovački reprezentativac ovog ljeta promijeniti sredinu.

Naime, prema pisanju italijanskih medija, naš fudbaler je na posljednjem sastanku postavio svoje zahtjeve po kojima će pristati potpisati novi ugovor, ali čelnici Lazija smatraju da Lulić ustvari traži previše novca.

Tako bi Lazio mogao Lulića žrtvovati kako bi prikupio novac za dovođenje novih pojačanja. Obeštećenje iznosi 15 miliona eura, a među klubovima koji su zainteresovani spominju se Schalke 04, Bayer Leverkusen i Borussia M'Gladbach. 

Podsjećamo, Lulić je u redove Lazija dospio 2012. godine iz švicarskog Young Boysa. Od svog dolaska do danas nezamjenjiv je u najboljem timu ovog kluba gdje je u prošloj sezoni često nosio kapitensku traku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.