Lazio kvari posao Romi: Nebeskoplavi žele Mitrovića

Ponovo na meti

Lazio kvari posao Romi: Nebeskoplavi žele Mitrovića

Aleksandar Mitrović se u posljednje vrijeme spominje kao Romino alternativno napadačko pojačanje u slučaju nedovođenja Edina Džeke.

Posljednje vijesti iz Italije kažu da se u utrku za srbijanskim fudbalerom umiješao i Lazio, koji je spreman pokvariti posao gradskom rivalu.

Nebeskoplavi po drugi put žele dovesti Aleksandra Mitrovića, ali će ovoga puta imati dosta zahtjevniji posao. Prethodno se mladi napadač na meti Lazija nalazio još dok je nosio dres Partizana, ali je rimskom klubu tada problem predstavljalo obeštećenje od približno pet miliona eura.

Danas je situacija mnogo drugačija. U Laziju bi bili presretni kada bi Mitrovića sada doveli za taj novac, ali su se vremena promijenila...

Potražite više informacija na temu Serie A:

Aleksandar Mitrović se još nalazi i na listi želja pojedinih klubova iz Njemačke, što se posebno odnosi na Borussije iz Dortmunda i Monchengladbacha.

Od dolaska u Jupiler ligu 2013. godine, Mitrović je u 50 nastupa postigao 27 golova i zabilježio osam asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.