Čelnici Newcastlea poslali jasnu poruku Moussi Sissoku

Ne odustaju od svog stava

Čelnici Newcastlea poslali jasnu poruku Moussi Sissoku

Endin Čaušević

Francuski reprezentativac Moussa Sissoko bio je jedan od najboljih pojedinaca u finalu Evropskog prvenstva.

Iako njegova reprezentacija nije uspjela da savlada Portugal u finalu Sissoko je bio jedan od najboljih na terenu. Ipak, čini se da je ta dobra predstava ovom igraču donijela samo loše vijesti.

Naime, nakon ove utakmice čelnici Newcastlea su poručili da ovaj fudbaler vrijedi dvostruko više nego ranije. Newcastle je prošle sezone ispao u Championship, a Sissoko je jasno poručio da želi promijeniti klub. Ipak, teško da će neko platiti 35 miliona eura za ovog igrača.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iako su mnogi vjerovali da će čelnici ovog kluba na kraju popustiti i smanjiti cijenu to se neće desiti. Naime, oni su jučer poručili da stižu mnoge ponude za ovog fudbalera, ali da jednostavno neće prihvatiti nijednu koja bude manja od 35 miliona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi