Celtic bez problema, Atajić nije ulazio u igru

Škotski Premiership

Celtic bez problema, Atajić nije ulazio u igru

Hearts ove sezone igra katastrofalno loše. Kazna oduzimanjem bodova koštala ih je minusa, a današnje kolo dočekali su sa dva boda ispod nule. 

Ipak to im nije smetalo da otkinu bod na gostovanju kod St. Johnstonea ito sa dva postignuta pogotka u samom finišu utakmice. Završeno je rezultatom 3:3, iako je St. Johnstone imao dva gola prednosti u 89. minutu.

Celtic je na domaćem terenu lako sredio Motherwell sa 3:0, a pogotke su postigli dva puta Commons uz autogol McManusa. Bahrudin Atajić nije ulazio u igru u pobjedničkom timu.

Williams je Invernessu donio minimalan trijumf na gostovanju kod Aberdeena, dok je Ross County bez problema savladao Dundee sa 3:0.

Hibernian je zamalo stigao zaostatak od tri gola, ali je St. Mirren na kraju ipak slavio gostujuću pobjedu rezultatom 3:2. Patrick i Kilmarnock su remizirali, a bilo je 1:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.