Navijač Sarajeva 'nahranio' navijača Celtica: Ne možeš u Škotsku, a da ne probaš ćevape...

Nekoliko sati prije utakmice na Koševu

Navijač Sarajeva 'nahranio' navijača Celtica: Ne možeš u Škotsku, a da ne probaš ćevape...

E. Škorić

Broje se sati do početka utakmice Sarajevo - Celtic u prvom pretkolu Lige prvaka.

Sarajevo će od 19:45 sati ugostiti Celtic u prvom meču, pa na ulicama glavnog grada BiH danas je veliki broj bordo navijača, no ima i onih u zeleno-bijeloj opremi koji su doputovali iz daleke Škotske.

Navijači Celtica uobičajeno pjevaju, vesele se i piju, a zanimljivo da se dobro druže i sa domaćim navijačima.

Jedan stariji navijač Celtica bio je "primoran" da pojede i ćevap, navijači Sarajeva ne žele da bude gladan i da ode, a da ne proba glavni domaći specijalitet.

Svakako je lijepo gledati ovakve prizore, bez navijačkih nereda, sa dosta respekta, a kasnije će jedni drugima okrenuti leđa i jedino će biti važno pomoći svom klubu da ostvari što bolji rezultat.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
Navijac sam Zelje, al' svaka cast na normalnom ponasanju i gostoprimstvu. Na kraju, ovim saljete pozitivnu sliku NASEG grada.
0 4
Ragnar23
Obuci dres voljenog kluba pa prosetaj gradom, da vidimo hoce li tebe nahraniti cevapima ili necim drugim.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti