Celtic doživotno suspendovao navijača

Zbog uvrijedljivog transparenta

Celtic doživotno suspendovao navijača

Celtic je doživotno suspendovao navijača koji je postavio uvrijedljiv transparent na utakmici Evropske lige protiv Udinesea, koja je odigrana sinoć.

Klub je saopštio da je navijač uhapšen od strane policije u Italiji, a odmah potom Celtic je zabranio ulazak tog navijača na utakmice ovog škotskog giganta.

Celtic također želi identifikovati navijače koji su odgovorni za paljenje baklji na jučerašnjem susretu odigranom na Friuliju.

Neil Lennon, menadžer Celtica, osudio je ispade navijača, koji su svojim ponašanjem osramotili ovaj veliki škotski klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.