Čak je i sudija stao da čuje - Navijači Celtica ponovo su oduševili svijet

Nevjerovatne scene

Čak je i sudija stao da čuje - Navijači Celtica ponovo su oduševili svijet

Midhat Šljivak

Celtic i Rangers trenutno na Celtic Parku igraju najveći derbi škotskog fudbala, a kao što se i očekivalo na tribinama vlasa pravi spektakl.

Navijači Celtica iz dana u dan oduševljavaju svijet fudbala. Uvijek čvrsto stoje uz svoje stavove koje su ponovo iskazali na meču protiv velikih rivala Rangersa.

Celtic Park danas je izgledao čudesno. Zeleno-bijela boja dominira, a na tribinama se ponovo vide zastave podrške Palestini.

Pred sam početak derbija s tribina se čula čuvena pjesma 'You'll never walk alone'. Otpjevali su je navijači Celtica zajedno i ove scene obilaze planetu.

Oglasi

Čak je i sudija ovog meča odlučio odgoditi početni zvižduk dok se pjesma ne završi, a navijači Celtica još su jednom potvrdili da su zaista nešto posebno.

Poslušajte ovaj jedinstveni osjećaj sa Celtic Parka. Sve djeluje zaista nevjerovatno.

Na povratničkom meču privukli pažnju cijelog svijeta

Navijači Celtica su zbog svojih stavova žestoko kažnjeni s 13 utakmica zabrane prisustva utakmicama. Vratili su se prošle sedmice na tribinu i poslali su snažnu poruku.

Naravno, poruka se odnosila na Palestinu. Navijači Celtica čvrsto stoje uz ovu zemlju i s tribina su poslali poruku.

"Mnogi domovi su tužni večeras, šapću nečije ime pored svijeće. 20000 + ubijeni - 8000 + djeca", pisalo je na transparentima navijača Celtica.

Oni su i s rukovodstvom vlastitog tima u sukobu zbog svojih poruka. Kazne su rigorozne, ali ove navijače baš briga za to.

Ponovo su pokazali da čvrsto stoje iza svojih stavova i da ih ništa ne može natjerati da promijene mišljenje.

Top Komentari

Daprav_box
Svaka cast navijačima Seltika. Pored kazni, zabrana, ne predaju se. Na strani istine i pravde.Najjači su
4 0
BosanskaSvedska
Respekt, Celtic iznad svih!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi