Celtic Owenu nudi 50.000 funti sedmično

Celtic Owenu nudi 50.000 funti sedmično

Adnan Beganović

Nekadašnji reprezentativac Engleske i trenutno napadač Newcastlea, Michael Owen, navodno je dobio ponudu za promjenu sredine. "News of the World" u današnjem izdanju navodi da je škotski Celtic ozbiljno "zagrizao" za Owena. 

Ugovor Owena i Newcastlea istiće u junu ove godine, a ovaj bez sumnje sjajni, ali često povrijeđeni fudbaler, nema namjeru produžiti saradnju sa "svrakama" i sasvim je izvjesno da će od naredne sezone braniti boje nekog drugog kluba.

"News of the World" navodi da je Owen u kontaktima sa Manchester Cityjem, Evertonom i Aston Villom, ali da je najkonkretniju ponudu za njegove usluge dao Celtic.

Škoti Owenu nude 50.000 funti sedmično uz bonuse za pogotke i uspjehe kluba.


 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti